Thai stegte nudler med gris og grønt
Ingredienser
- 500 g flæskefars
- 1/4 hoved kinakål
- 1 bundt forårsløg
- 1/2 pakke bønnespirer
- 1 stk gulerod
- 300 g æggenudler kogt
- 2 fed hvidløg knust
- 1 spsk ingefær revet
- 2 spsk fiskesauce
- 1 spsk palmesukker
- 1 spsk mørk soya
- 2 spsk østerssauce
Sådan gør du
- Hvidløg og ingefær steges i lidt olie på en wok ved høj varme.
- Forårsløg tilsættes og steges med i 30 sekunder
- Flæskefars tilsættes og brunes af og separeres ud.
- Tilsæt gulerod og skru ned på middel varme. Lad det simre i 10 minutter.
- Saucen samles af fiskesauce, østerssauce, soya og palemsukker. Tilsæt saucen under høj varme og led det boble op et øjeblik.
- Tilføj de forkogte nudler og bland det godt. Skru ned for varmen og lad det simre i 2 minutter.
- Tilføj kinakål, spirer og giv det de sidste 2 minutter.
- Server med sød chilisauce og soya.