Thai stegte nudler med gris og grønt

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g flæskefars
  • 1/4 hoved kinakål
  • 1 bundt forårsløg
  • 1/2 pakke bønnespirer
  • 1 stk gulerod
  • 300 g æggenudler kogt
  • 2 fed hvidløg knust
  • 1 spsk ingefær revet
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 spsk palmesukker
  • 1 spsk mørk soya
  • 2 spsk østerssauce

Sådan gør du

  • Hvidløg og ingefær steges i lidt olie på en wok ved høj varme.
  • Forårsløg tilsættes og steges med i 30 sekunder
  • Flæskefars tilsættes og brunes af og separeres ud.
  • Tilsæt gulerod og skru ned på middel varme. Lad det simre i 10 minutter.
  • Saucen samles af fiskesauce, østerssauce, soya og palemsukker. Tilsæt saucen under høj varme og led det boble op et øjeblik.
  • Tilføj de forkogte nudler og bland det godt. Skru ned for varmen og lad det simre i 2 minutter.
  • Tilføj kinakål, spirer og giv det de sidste 2 minutter.
  • Server med sød chilisauce og soya.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!