Thai rød karry
Ingredienser
- 2 fed hvidløg revet
- 1 stk ingefær revet
- 2 spsk rød karry pasta
- 1 dåse kokosmælk
- 300 g kylling (filet el. lår) skåret i små stykker
- 1 stk gulerod skåret i 2 mm skiver
- 1 stk peberfrugt skåret i lange strimler
- 100 g broccoli opdelt i små stilke
- 2 stk limeblade
- 1 spsk fiskesauce
- 1 spsk palmesukker
- 100 g cashewnødder
- 1 stk rød chili i små skiver
Sådan gør du
- Hvidløg og ingefær steges i lidt olie ved middel varme i 2 min.
- Tilføj rød karry pasta og varm igennem under omrøring ca. 2 min.
- Tilføj kokosmælk og giv det et opkog
- Skru ned for varmen til en let simren og tilføj kylling, gulerod, broccoli, peberfrugt og limeblade
- Lad det simre i 25 minutter
- Smag til med fiskesauce og palmesukker
- Server med ris, frisk chili og cashewnødder