Thai rød karry

5
(1)
Antal: 4 personer
Tilberedelsestid: 45 minutter

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg revet
  • 1 stk ingefær revet
  • 2 spsk rød karry pasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 300 g kylling (filet el. lår) skåret i små stykker
  • 1 stk gulerod skåret i 2 mm skiver
  • 1 stk peberfrugt skåret i lange strimler
  • 100 g broccoli opdelt i små stilke
  • 2 stk limeblade
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk palmesukker
  • 100 g cashewnødder
  • 1 stk rød chili i små skiver

Sådan gør du

  • Hvidløg og ingefær steges i lidt olie ved middel varme i 2 min.
  • Tilføj rød karry pasta og varm igennem under omrøring ca. 2 min.
  • Tilføj kokosmælk og giv det et opkog
  • Skru ned for varmen til en let simren og tilføj kylling, gulerod, broccoli, peberfrugt og limeblade
  • Lad det simre i 25 minutter
  • Smag til med fiskesauce og palmesukker
  • Server med ris, frisk chili og cashewnødder

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 5 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!