Thai Panang karry

5
(1)
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 500 g kylling i mundrette stykker
  • 2 spsk panang karry
  • 1 stk rød peber i mundrette stykker
  • 1 bundt forårsløg det hvide skåret fint og det grønne i 2 cm stykker
  • 1 stk gulerod i tynde skiver
  • 1 hoved broccoli i små buketter
  • 3 stk kaffir limeblade
  • 1 bundt Thai basilikum eller frisk koriander
  • 1 spsk peanutbutter creamy
  • 400 ml kokosmælk
  • 1 spsk palmesukker revet
  • 1 spsk lys soja
  • 1 spsk fiskesauce
  • 2 spsk olie neutralt

Sådan gør du

  • Olie varmes ved høj temperatur i en wok. Tilsæt 2 spsk kokosmælk og lad det koge hårdt til det skiller
  • Tilsæt karry og steg igennem i 1-2 minutter til det dufter.
  • Tilsæt resten af kokosmælken, det hvide fra forårsløg, gulerod, peberfrugt og limeblade. Lad det koge i 5 minutter.
  • Tilsæt kylling, palmesukker, peanutbutter og fiskesauce og lad det simre svagt i 10 minutter.
  • Tilsæt det grønne fra forårsløg, basilikum / koriander og broccoli og lad det simre i 5 minutter.
  • Smag til med soja og mere palmesukker hvis nødvendigt.
  • Server sammen med ris.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 5 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!