Thai Panang karry
Ingredienser
- 500 g kylling i mundrette stykker
- 2 spsk panang karry
- 1 stk rød peber i mundrette stykker
- 1 bundt forårsløg det hvide skåret fint og det grønne i 2 cm stykker
- 1 stk gulerod i tynde skiver
- 1 hoved broccoli i små buketter
- 3 stk kaffir limeblade
- 1 bundt Thai basilikum eller frisk koriander
- 1 spsk peanutbutter creamy
- 400 ml kokosmælk
- 1 spsk palmesukker revet
- 1 spsk lys soja
- 1 spsk fiskesauce
- 2 spsk olie neutralt
Sådan gør du
- Olie varmes ved høj temperatur i en wok. Tilsæt 2 spsk kokosmælk og lad det koge hårdt til det skiller
- Tilsæt karry og steg igennem i 1-2 minutter til det dufter.
- Tilsæt resten af kokosmælken, det hvide fra forårsløg, gulerod, peberfrugt og limeblade. Lad det koge i 5 minutter.
- Tilsæt kylling, palmesukker, peanutbutter og fiskesauce og lad det simre svagt i 10 minutter.
- Tilsæt det grønne fra forårsløg, basilikum / koriander og broccoli og lad det simre i 5 minutter.
- Smag til med soja og mere palmesukker hvis nødvendigt.
- Server sammen med ris.