Thai kylling satay

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

Kylling satay

  • 1 tsk karry madras
  • 1 spsk rød karry pasta
  • 1 spsk sød soja
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 400 g kylling i små tern
  • 3 fed hvidløg
  • saft fra en ½ lime
  • 10 stk bambusspyd

Peanut sauce

  • 200 g peanutbutter crunchy
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 spsk rød karry pasta
  • 1 spsk østerssauce
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sød soja
  • 2 spsk sukker
  • 1 dl hønsefond

Servering

  • 1 stk rød chili
  • ½ stk lime i både

Sådan gør du

Peanut sauce

  • Alle ingredienserne røres godt sammen i en gryde og gives et opkog i 5 minutter.
  • Hvis saucen er for tyk, tilføjes mere fond.

Kylling satay

  • Alle ingredienserne røres godt sammen med kyllingestykkerne og lad det stå koldt i minimum 20 minutter.
  • Derefter skal kyllingestykkerne på pinde. Vælg pinde eller klip dem til så de passer i panden.
  • Steg spydende på pande eller grill ved medium varme.
  • Lige inden spydende tages af panden, pensles de med peanut saucen og lidt ekstra sød soja.
  • Server med en skål peanut sauce, limebåde og hakket rød chili

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!