Thai kylling med lime og kokos

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 2 tsk panang karry
  • 1 stk rød peber i små stykker
  • 1 bundt koriander frisk
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk palmesukker
  • 1 l kokosmælk
  • 1 bundt forårsløg fint snittet
  • 3 stk lime i både
  • 3 stk kaffir limeblade

Sådan gør du

  • På en pande ved medium varme steges kyllingebryst gyldent. Krydres med salt og peber. Stil dem til side når de er færdige.
  • I en stor gryde steges panang karry i lidt olie i 30 sekunder.
  • Tilsæt rød peber og limeblade og steg videre under omrøring i et minut.
  • Tilsæt kokosmælk, saften fra 2 lime, koriander, palmesukker og fiskesauce.
  • Lad rettet simre i 20 minutter.
  • Inden servering blandes forårsløg i og limeblade fjernes hvis muligt.
  • Skær kylling ud i skiver og server oven på sovsen med ris til.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!