Thai kylling med lime og kokos
Ingredienser
- 450 g kyllingebryst
- 2 tsk panang karry
- 1 stk rød peber i små stykker
- 1 bundt koriander frisk
- 1 spsk fiskesauce
- 1 spsk palmesukker
- 1 l kokosmælk
- 1 bundt forårsløg fint snittet
- 3 stk lime i både
- 3 stk kaffir limeblade
Sådan gør du
- På en pande ved medium varme steges kyllingebryst gyldent. Krydres med salt og peber. Stil dem til side når de er færdige.
- I en stor gryde steges panang karry i lidt olie i 30 sekunder.
- Tilsæt rød peber og limeblade og steg videre under omrøring i et minut.
- Tilsæt kokosmælk, saften fra 2 lime, koriander, palmesukker og fiskesauce.
- Lad rettet simre i 20 minutter.
- Inden servering blandes forårsløg i og limeblade fjernes hvis muligt.
- Skær kylling ud i skiver og server oven på sovsen med ris til.