Thai grøn karry
Ingredienser
Marineret kylling
- 2 spsk fiskesauce
- 3 spsk maizena
- 300 g kylling (filet eller lår) i små stykker
Karry
- 2 fed hvidløg revet
- 2 spsk grøn karry pasta
- 1 dåse kokosmælk
- 400 ml hønsefond
- 2 stk gulerod i 2 mm skiver
- 1 stk peberfrugt i lange strimer
- 1 stk porre i 1 cm skiver
- 1 spsk palmesukker
Sådan gør du
- Kylling, maizena og fiskesauce blandes godt og stilles til side i mindst 20 minutter
- Kylling steges gyldent i lidt olie i en wok eller tykbundet gryde
- Hvidløg tilsættes sammen med karrypasta og steger i ca. 2 minutter
- Tilsæt kokosmælk, fond og grøntsager og lad det komme op og simre
- Sørg for at retten ikke koger men kun simre let i ca. 30 minutter
- Smag til med palmesukker og eventuelt et skud fiskesauce