Thai grøn karry

0
(0)
Antal: 4 personer
Tilberedelsestid: 1 time

Ingredienser

Marineret kylling

  • 2 spsk fiskesauce
  • 3 spsk maizena
  • 300 g kylling (filet eller lår) i små stykker

Karry

  • 2 fed hvidløg revet
  • 2 spsk grøn karry pasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 400 ml hønsefond
  • 2 stk gulerod i 2 mm skiver
  • 1 stk peberfrugt i lange strimer
  • 1 stk porre i 1 cm skiver
  • 1 spsk palmesukker

Sådan gør du

  • Kylling, maizena og fiskesauce blandes godt og stilles til side i mindst 20 minutter
  • Kylling steges gyldent i lidt olie i en wok eller tykbundet gryde
  • Hvidløg tilsættes sammen med karrypasta og steger i ca. 2 minutter
  • Tilsæt kokosmælk, fond og grøntsager og lad det komme op og simre
  • Sørg for at retten ikke koger men kun simre let i ca. 30 minutter
  • Smag til med palmesukker og eventuelt et skud fiskesauce

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!