Thai cashew kylling

4
(1)
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kylling i mundrette stykker
  • 2 spsk maizena
  • 1 bundt forårsløg i 3 cm stykker
  • 3 stk chili fx birdeye i små skiver
  • 1 stk rød peber i 3 cm stykker
  • 1 stk grøn peber i 3 cm stykker
  • 1 stk løg i små stykker
  • 4 fed hvidløg hele
  • 3 dl hønsefond varm
  • 200 g cashewnødder
  • 2 spsk lys soja
  • 2 spsk mørk soya
  • 1 spsk fiskesauce
  • 2 spsk østerssauce
  • 1 spsk sesamolie
  • ½ spsk palmesukker

Sådan gør du

  • Kyllingestykker marineres i maizena og 2 spsk. lys soja i ca. 1 time i forvejen. Opbevares på køl.
  • Bland østerssauce, fiskesauce, mørk soja, sesamolie og palmesukker i en skål.
  • De upillede hvidløgsfed steges i en wok ved medium varme i 3 spsk neutral olie til de er bløde. Tag hvidløg op mos dem. Brug olien til at stege retten i.
  • Den marinerede kylling steges i wokken ved høj varme til der er god farve. Derefter tages det op og stilles til side.
  • Steg forårsløg og løg i wokken ved høj varme i ca 30 sekunder.
  • Tilføj hvidløg, peberfrugt og chili og steg i 1-2 minutter.
  • Tilføj kylling og sauce og halvdelen af cashewnødderne. Steg videre under omrøring i 2 minutter.
  • Tilføj hønsefond og reducer i 1 minut.
  • Server med ris og de resterende nødder.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 4 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!