Teriyaki udon med grøntsager og oksekød

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g oksekød fx filet eller flanke i strimler
  • 800 g Udon nudler tilberedt og afkølert
  • 1 hoved broccoli i mindre stykker
  • 1 stk rødløg i lange strimler
  • 1 stk rød peber i lange strimler
  • 3 fed hvidløg revet
  • 1 knob ingefær revet
  • 4 spsk teriyaki
  • 1 spsk lys soja
  • 2 tsk sesamolie
  • 1 nip sukker

Sådan gør du

  • Kødstrimlerne marineres i lys soja, sukker og sesamolie i ca. 30 minutter.
  • Kom olie på en pande ved middel-høj varme og steg rødløg, peberfrugt og broccoli i ca. 5 minutter.
  • Tilføj hvidløg og ingefær og steg videre i 2 minutter.
  • Hæld pandens indhold i en skål og tilsæt lidt mere olie.
  • Steg oksekødet til det har fået farve men stadig er rødt.
  • Tilsæt grøntsager og udon nudler og varm det igennem.
  • Tilsæt teriyaki og giv det et opkog – Done!

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!