Teriyaki udon med grøntsager og oksekød
Ingredienser
- 400 g oksekød fx filet eller flanke i strimler
- 800 g Udon nudler tilberedt og afkølert
- 1 hoved broccoli i mindre stykker
- 1 stk rødløg i lange strimler
- 1 stk rød peber i lange strimler
- 3 fed hvidløg revet
- 1 knob ingefær revet
- 4 spsk teriyaki
- 1 spsk lys soja
- 2 tsk sesamolie
- 1 nip sukker
Sådan gør du
- Kødstrimlerne marineres i lys soja, sukker og sesamolie i ca. 30 minutter.
- Kom olie på en pande ved middel-høj varme og steg rødløg, peberfrugt og broccoli i ca. 5 minutter.
- Tilføj hvidløg og ingefær og steg videre i 2 minutter.
- Hæld pandens indhold i en skål og tilsæt lidt mere olie.
- Steg oksekødet til det har fået farve men stadig er rødt.
- Tilsæt grøntsager og udon nudler og varm det igennem.
- Tilsæt teriyaki og giv det et opkog – Done!