Taco al Birria

0
(0)
Antal: 4 Personer
Tilberedelsestid: 2 timer

Ingredienser

  • 1 stk Løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust
  • 1 stk ancho chili tørret, hel uden frø og frøstand
  • 1 stk guajillo chili tørret, hel uden frø og frøstand
  • 1 stk laurbær blad
  • 1 spsk tomatpuré
  • 2 dl okse- el. hønsefond
  • 500 g hakket oksekød
  • 12 stk tortilla små, hvede
  • 200 g cheddar revet
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk spidskommen

Sådan gør du

  • I en tykbundet gryde der kan gå i ovnen svitses løg og oksekød.
  • I en blender laves en pasta af tomatkoncentrat, de to chili peber lidt fond.
  • Når kød og løg er svitset, tilsættes tomat-chili pasta (husk at smage efter), hvidløg, laurbærblad, oregano, salt og peber.
  • Kom gryde med låg i ovnen og lad den stå ved 150 grader i 90 minutter.
  • På en tortilla kommes en skefuld kød og en lille håndfuld ost. Tortillaen bukkes på midten og steges gylden på en pande i lidt olie.
  • Tilbered de resterende tortillas og server.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!