Svampefrikassé med grillet boeuf onglet

0
(0)
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 600 g boeuf onglet eller lignende
  • 100 g enoki svampe i små bundter
  • 200 g shiitake svampe delt i halve
  • 200 g markchampignon delt i kvarte
  • 2 spsk smør
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl fløde
  • 4 spsk persille hakket
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 stk skalotteløg fint hakket
  • 2 fed hvidløg knust

Sådan gør du

  • Boeuf onglet deles langs senen og marineres i salt, peber og 2 spsk olivenolie. Stilles til side i en time. Steg gerne kødet lige inden du laver svampene og lad det hvile under et viskestykke indtil svampene er klar.
  • Smør og den resterende olivenolie varmes og løg brunes af i 2 minutter. Tilsæt hvidløg og lad det simre i 1 minut.
  • Tilsæt hvidvin og lad det reducere til det halve.
  • Kom svampene på panden og lad dem simre i 5 minutter ved høj varme.
  • Tilsæt fløde og persille og giv det et opkog til sauces tyknes lidt.
  • Smag til med salt og peber og server med skiver at det grillede kød.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!