Svampefrikassé med grillet boeuf onglet
Ingredienser
- 600 g boeuf onglet eller lignende
- 100 g enoki svampe i små bundter
- 200 g shiitake svampe delt i halve
- 200 g markchampignon delt i kvarte
- 2 spsk smør
- 1 dl hvidvin
- 1 dl fløde
- 4 spsk persille hakket
- 4 spsk olivenolie
- 2 stk skalotteløg fint hakket
- 2 fed hvidløg knust
Sådan gør du
- Boeuf onglet deles langs senen og marineres i salt, peber og 2 spsk olivenolie. Stilles til side i en time. Steg gerne kødet lige inden du laver svampene og lad det hvile under et viskestykke indtil svampene er klar.
- Smør og den resterende olivenolie varmes og løg brunes af i 2 minutter. Tilsæt hvidløg og lad det simre i 1 minut.
- Tilsæt hvidvin og lad det reducere til det halve.
- Kom svampene på panden og lad dem simre i 5 minutter ved høj varme.
- Tilsæt fløde og persille og giv det et opkog til sauces tyknes lidt.
- Smag til med salt og peber og server med skiver at det grillede kød.