Stegte ris med kylling
Ingredienser
Ris
- 1 portion ris
- 2 stk æg let pisket
kylling
- 2-3 stk kyllingebryst i små tern
- 1 spsk lys soja
- 1 spsk bagepulver
- 1 spsk maizena
Grønt
- 2 fed hvidløg fint hakket
- 1 stk løg fint hakket
- 200 g ærter frosne
- 1 spsk chili fint hakket
- 2 stk forårsløg i tynde strimler
Sauce
- 1 spsk lys soja
- 1 spsk østerssauce
- 1 spsk mørk soya
- 1 tsk krudt
Sådan gør du
Kylling
- Kylling marineres i soya, maizena og bagepulver. Stilles til side i 30 minutter.
- Kyllingen steges ved høj varme til det er gyldent og tages derefter op.
Grønt
- Alle grøntsager gøres klar.
- i en wok på høj varme steges løg og hvidløg til duftende.
- Tilføj ærter, chili og forårsløg og steg videre i 2 minutter. Derefter tages det op.