Stegte ris med kylling

4
(1)
Antal: 4 personer
Tilberedelsestid: 30 minutter

Ingredienser

Ris

  • 1 portion ris
  • 2 stk æg let pisket

kylling

  • 2-3 stk kyllingebryst i små tern
  • 1 spsk lys soja
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 spsk maizena

Grønt

  • 2 fed hvidløg fint hakket
  • 1 stk løg fint hakket
  • 200 g ærter frosne
  • 1 spsk chili fint hakket
  • 2 stk forårsløg i tynde strimler

Sauce

  • 1 spsk lys soja
  • 1 spsk østerssauce
  • 1 spsk mørk soya
  • 1 tsk krudt

Sådan gør du

Ris

  • Dagen før koges en portion ris efter opskriften på pakken og stilles på køl.

Kylling

  • Kylling marineres i soya, maizena og bagepulver. Stilles til side i 30 minutter.
  • Kyllingen steges ved høj varme til det er gyldent og tages derefter op.

Grønt

  • Alle grøntsager gøres klar.
  • i en wok på høj varme steges løg og hvidløg til duftende.
  • Tilføj ærter, chili og forårsløg og steg videre i 2 minutter. Derefter tages det op.

Samling af retten

  • Æg steges ved høj varme og under let omrøring.
  • Ris tilføjes og steges med i 2-4 minutter.
  • Tilføj sauce og steg med i 1 minut.
  • Tilføj grønt og kylling og varm igennem.
  • Server med lidt frisk forårsløg på toppen.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 4 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!