Stegte nudler med Teriyaki og broccoli

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 blokke nudler (egg noodles)
  • 1 hoved broccoli i små buketter
  • 1 bundt forårsløg tyndt skåret
  • 2 fed hvidløg knust
  • 1 spsk ingefær revet
  • 1 stk gulerod tyndt skåret
  • 3 spsk teriyaki sauce
  • 1 spsk mørk soya
  • 1 spsk lys soja

Sådan gør du

  • De tørrede nudler lægges i kogende vand og tages af blusset. Lad dem bløde op i 5-10 minutter. De skal være møre med lidt bid. Derefter tages de op og damper af i 10-15 minutter. Nudlerne skal være dampet helt af inden næste skridt.
  • Imedens nudlerne bliver klar, skæres grønt og saucen blandes.
  • I en wok på høj varme steges hvidløg og ingefær i lidt neutral olie. Kraftig omrøring i ca. 30 sekunder.
  • Tilføj gulerod og broccoli og lad det stege med i 2 minutter under omrøring.
  • Tilføj nudler og derefter sauce. Lad saucen boble op inden der røres rundt.
  • Tilsæt forårsløg og rør godt rundt i 2-3 minutter. (Jeg kom forårsløg i for tidligt på billederne).

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!