Stegte nudler med Teriyaki og broccoli
Ingredienser
- 4 blokke nudler (egg noodles)
- 1 hoved broccoli i små buketter
- 1 bundt forårsløg tyndt skåret
- 2 fed hvidløg knust
- 1 spsk ingefær revet
- 1 stk gulerod tyndt skåret
- 3 spsk teriyaki sauce
- 1 spsk mørk soya
- 1 spsk lys soja
Sådan gør du
- De tørrede nudler lægges i kogende vand og tages af blusset. Lad dem bløde op i 5-10 minutter. De skal være møre med lidt bid. Derefter tages de op og damper af i 10-15 minutter. Nudlerne skal være dampet helt af inden næste skridt.
- Imedens nudlerne bliver klar, skæres grønt og saucen blandes.
- I en wok på høj varme steges hvidløg og ingefær i lidt neutral olie. Kraftig omrøring i ca. 30 sekunder.
- Tilføj gulerod og broccoli og lad det stege med i 2 minutter under omrøring.
- Tilføj nudler og derefter sauce. Lad saucen boble op inden der røres rundt.
- Tilsæt forårsløg og rør godt rundt i 2-3 minutter. (Jeg kom forårsløg i for tidligt på billederne).