Ravioli med oksekød og smørsauce

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

Pasta

  • 400 g tipo 00 hvedemel
  • 2 stk æg hle
  • 3 stk æbbeblommer
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt

Fyld

  • 400 g oksekød hakket
  • 100 g bøfmozzarella
  • 25 g parmesan revet
  • 1 stk æggeblomme
  • 1 skive toastbrød
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk timian
  • salt og peber

Sauce

  • 150 g smør
  • 1 bundt persille hakket
  • 2 fed hvidløg knust
  • 4 spsk pastavand
  • salt og peber

Sådan gør du

Pasta

  • Kør alle ingredienserne i en hakkemaskine. Dejen skal kun lige samle sig når den trykkes sammen. Tilsæt evt. en smugle ekstra mel eller lidt vand for at opnå en hård med sammenhængende dej.
  • Dejen samles og rulles ind i plastikfilm og skal hvile 1 – 4 timer på køkkenbordet.

Ravioli fyld

  • Tag 1/3 af oksekødet fra og steg det helt brunt på en pande.
  • Kør det stegte kød på en hakkemaskine og bland det sammen med det ferske kød.
  • Kør toastbrødet på hakkemaskinen til det er en ensartet rasp og tilsæt det til kødet.
  • Hak den friske mozzarella i små stykker og kom ned til kødet sammen med krydderier og æggeblommen.
  • Riv parmasen helt fint og rør det godt sammen med resten af fyldet.

Samle Ravioli

  • Beregn 5-7 stk. pr. mand.
  • Del pastaen i 3-4 portioner og kør dem på pastamaskinen fra indstilling 1 – 6
  • Pastapladen lægges fladt på bordet og en skefuld fyld på størrelse med en lille vindrue lægges på.
  • Kom en ny plade ovenpå og sørg for at der ikke er luft mellem lagene og fyldet.
  • Stik raviolien ud, drys den let med lidt mel, og mas samlingerne lidt sammen hele vejen rundt. Den færdige ravioli lægges i et fad.
  • Kog alle raviolierne sammen i rigeligt saltet vand i 4 minutter under let omrøring.

Sauce

  • Smelt smørret ved middel varme og lad det bruse godt op.
  • Tilsæt knust hvidløg og rør godt til det dufter.
  • Tilsæt pastavand og lad det emulgere. Sluk for varmen og tilsæt persille salt og peber.

Servering

  • Server ravioli med sauce, revet parmesan og evt. hvidløgsbrød.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!