Pølsestykker // Sausage Rolls

4
(1)
Antal: 16 stk

Ingredienser

  • 400 g hakket gris
  • 1 stk løg hakket
  • 1 fed hvidløg hakket el. knust
  • 1/2 spsk oregano tørret
  • 1/2 spsk timian tørret
  • 1/2 spsk rosmarin tørret
  • 1/2 spsk salt
  • 1/2 spsk mild paprika
  • 1/2 spsk sukker
  • 1 tsk sort peber
  • 2 stk æggeblommer
  • 1 ark butterdej
  • 1 spsk flagesalt

Sådan gør du

  • Brun løg og hvidløg på en pande og stil det på køl.
  • I en røremaskine kommes fars, de kolde løg, krydderier, salt, peber og sukker. Røres i 2-3 minutter til farsen hænger godt sammen.
  • Farsen deles i to og hver del laves til en lang pølse i plastikfilm. Pølserne lægges på køl i 30-60 minutter.
  • Butterdejen deles i to lige store strimler og farsen lægges ovenpå og rulles sammen. Samlingerne pensles med æggeblomme.
  • Skær pølsestykkerne ud i ca. 3 cm. stykker og læg dem på en bageplade på bagepapir, pensel med æggeblomme og drys med flagesalt og lidt oregano.
  • Bag ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter.
  • Stil pølsestykkerne til afkøling inden de kan spises.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 4 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!