Peanutbutter og karamelis med chokoladestykker
Ingredienser
- 200 g peanutbutter creamy
- 200 g dulce de Leche
- 5 dl sødmælk
- 1 dl sukker
- 1 dl mælkepulver
- 2 spsk vaniljesukker
- 4 spsk glukose sirup
- 200 g chokolade hakket
- 100 g peanuts hakket
Sådan gør du
- Karamel, peanutbutter, vaniljesukker, sukker og glukosesirup kommes i en røremaskinen med en pisker på medium omdrejninger.
- Mælk varmes i en gryde til det er lunkent og mælkepulver piskes i til det er helt opløst.
- Mælken hældes i røremaskinen der kører i 5 minutter.
- Hæld massen på ismaskinen og tænd.
- Peanuts og chokolade hakkes medium fint og sættes i fryseren.
- Når isen er færdig røres den med chokolade og peanuts. Stil den på frost – gerne i 2 døgn for at lade den sætte sig.