Pasta alfredo med oksekød og broccoli

3.5
(2)
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g oksekød skåret små tynde skiver
  • 1 stk broccoli i små buketter
  • 80 g smør
  • 250 ml piskefløde
  • 100 g parmasan revet
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk timian tørret
  • 1 tsk merian tørret
  • ½ tsk peber frisk kværnet
  • 400 g pasta fx fettuccine el. rigatoni

Sådan gør du

  • På en pande over høj varme steges oksekød til det har fået lidt farve. Tag det hurtigt af og stil til side.
  • Skru ned for varmen og smelt smørret. Tilsæt hvidløg når det bobler.
  • Tilføj fløde sammen med timian, merian og peber og giv det et hurtigt opkog.
  • Tilføj parmasan og lad sovsen simre i 10 minutter ved svag varme.
  • Damp de små broccoli-buketter og kog pastaen så det er klar når sovsen færdig.
  • Når pastaen er kogt færdig, tilsættes en halv kop pastavand til sovsen der røres godt.
  • Lige inden servering tilsættes oksekødet til sovsen så det bliver varmet igennem.
  • Ret an med pasta i bunden, sovs på toppen og broccoli rundt om.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 3.5 / 5. Antal stemmer: 2

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!