Pasta alfredo med oksekød og broccoli
Ingredienser
- 300 g oksekød skåret små tynde skiver
- 1 stk broccoli i små buketter
- 80 g smør
- 250 ml piskefløde
- 100 g parmesan revet
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk timian tørret
- 1 tsk merian tørret
- ½ tsk peber frisk kværnet
- 400 g pasta fx fettuccine el. rigatoni
Sådan gør du
- På en pande over høj varme steges oksekød til det har fået lidt farve. Tag det hurtigt af og stil til side.
- Skru ned for varmen og smelt smørret. Tilsæt hvidløg når det bobler.
- Tilføj fløde sammen med timian, merian og peber og giv det et hurtigt opkog.
- Tilføj parmasan og lad sovsen simre i 10 minutter ved svag varme.
- Damp de små broccoli-buketter og kog pastaen så det er klar når sovsen færdig.
- Når pastaen er kogt færdig, tilsættes en halv kop pastavand til sovsen der røres godt.
- Lige inden servering tilsættes oksekødet til sovsen så det bliver varmet igennem.
- Ret an med pasta i bunden, sovs på toppen og broccoli rundt om.