Kinesisk kylling og grøntsager

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kylling (filet el. lår) skåret i mundrette stykker
  • 1 stk rød peber i tynde skiver
  • 1 bundt forårsløg groft hakket
  • 2 fed hvidløg revet
  • 1 knob ingefær revet
  • 1 håndfuld bønnespirer
  • 1 stk rød chili fint hakket
  • 1 potion ris
  • 100 g cashewnødder

Marinade

  • 2 spsk lys soja
  • 1 spsk sesamolie
  • 2 spsk maizena

Sauce

  • 3 spsk østerssauce
  • 2 spsk palmesukker
  • 1 spsk krudt (pulveriseret hønsefond med MSG)
  • 2 dl vand kogende

Sådan gør du

  • Kylling marineres i sesamolie, soja og maizena og stilles til side i 10 minutter.
  • Ris sættes i gang efter opskriften på posen.
  • Grøntsager klargøres.
  • Bland østerssauce, palmesukker, krudt og kogende vand og stil til side.
  • I lidt neutral olie på en wok ved høj varme steges kylling til den er gylden og tages derefter op og stilles til side.
  • Nu steges hvidløg og ingefær i 30 sekunder under omrøring.
  • Tilsæt forårsløg og derefter peberfrugt og chili og lad det stege under omrøring i 5 minutter.
  • Tilsæt kylling og sauce og giv det et kraftigt opkog.
  • Tilsæt bønnespirer og cashewnødder og sluk for blusset.
  • Server med kogte ris.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!