Kinesisk oksekød i pebersauce

3
(2)
Antal: 2 personer
Tilberedelsestid: 30 minutter

Ingredienser

  • 400 g oksefilet
  • stk rød peber
  • 1 bundt forårsløg
  • 20 g ingefær revet
  • 1 stk løg stort
  • 2 fed hvidløg knust
  • østerssauce
  • soja lys
  • sesamolie
  • sort peber
  • maizena

Sådan gør du

  • Skær oksekød i tynde skiver.
  • Mariner oksekød i 1 spsk soja, 1 spsk sesamolie og 2 spsk maizena. Masser marinaden godt ind i kødet.
  • Løg, Peberfrugt, Forårsløg, skæres i aflange stykker.
  • I en skål blandes 3 spsk. østerssauce, 2 spsk. soja, 1-2 tsk. sort peber og 3 spsk vand.
  • Varm wok op til meget høj varme og tilsæt neutral olie.
  • Svits kød til det er brunet på mindst en side men ikke gennemstegt.
  • Tag kød op og stil det til side.
  • Svits ingefær og hvidløg i 30 sekunder.
  • Tilsæt forårsløg og svits i 1 minut.
  • Tilsæt løg og peberfrugt og svits i 4 minutter.
  • Tilsæt oksekød og sauce.
  • Skru ned for varmen og lad det simre i 3-5 minutter.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 3 / 5. Antal stemmer: 2

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!