Kinesisk oksekød i pebersauce
Ingredienser
- 400 g oksefilet
- stk rød peber
- 1 bundt forårsløg
- 20 g ingefær revet
- 1 stk løg stort
- 2 fed hvidløg knust
- østerssauce
- soja lys
- sesamolie
- sort peber
- maizena
Sådan gør du
- Skær oksekød i tynde skiver.
- Mariner oksekød i 1 spsk soja, 1 spsk sesamolie og 2 spsk maizena. Masser marinaden godt ind i kødet.
- Løg, Peberfrugt, Forårsløg, skæres i aflange stykker.
- I en skål blandes 3 spsk. østerssauce, 2 spsk. soja, 1-2 tsk. sort peber og 3 spsk vand.
- Varm wok op til meget høj varme og tilsæt neutral olie.
- Svits kød til det er brunet på mindst en side men ikke gennemstegt.
- Tag kød op og stil det til side.
- Svits ingefær og hvidløg i 30 sekunder.
- Tilsæt forårsløg og svits i 1 minut.
- Tilsæt løg og peberfrugt og svits i 4 minutter.
- Tilsæt oksekød og sauce.
- Skru ned for varmen og lad det simre i 3-5 minutter.