Braiseret and // Teochew

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

And

  • 1 hel and
  • 5 fed hvidløg hele
  • 2 knob ingefær i tykke skiver
  • 2 dl mørk soja
  • 1 dl lys soja
  • 2 spsk five spice
  • 1 spsk sesamolie
  • 2 spsk sukker
  • 4 dl vand

Sådan gør du

  • Anden rengøres og lægges i en stor skål. Gnub den med five spice indeni og kom 2 stykker ingefær og 2 fed hvidløg ind i den.
  • Udenpå overhældes den med halvdelen af den mørke soja der massers ind overalt på anden.
  • I en wok på middel varme karamelliseres sukkeret i lidt olie.
  • De resterende ingredienser tilsættes wokken og gives et opkog.
  • Anden lægges nu ned i den simrende væske. Der skal gerne være væske op til halvejs på anden. Sørg for der også kommer væske ind i anden.
  • Der lægges låg på wokken. Anden skal nu have 90 minutter og vendes hvert 10. minut.
  • Sidste gang anden vendes skal den have brystet opad.
  • Serveres med stegte forårsløg og hvide ris.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!