Karrysuppe med kylling

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 l hønsefond
  • 1 stk squash i tern
  • 1 stk gulerod i tern
  • 1 stk porre i skiver
  • 1 stk løg groft hakket
  • 4 fed hvidløg knust
  • 1 dåse ananas (lille)
  • 3 spsk karry
  • 2-3 stk kyllingebryst
  • 1/4 dl fløde
  • 1 portion ris kogte
  • 1 stk forårsløg fint hakket

Sådan gør du

  • Hønsefond og grøntsager kommes i en stor gryde med tætsiddende låg. Ovenpå lægges kyllingen.
    Stil gryden med låg ind i ovnen og lad den få 6-8 timer ved 70 grader.
  • Tag gryden ud og stil den på et blus ved middel varme. Tag kyllingen forsigtigt op af gryden og stil den til side.
  • I en lille gryde varmes 1 spsk neutral olie. Karry kommes ved og varmes i 30 sekunder. Hæld karryen ned til suppen.
  • Tilsæt en stor håndfuld kogte ris og blend grydens indhold med en stavblender til suppen er lind og ensformig.
  • Tilsæt fløde og giv suppen et opkog i 5 minutter.
  • Smag suppen til med salt og sukker.
  • Riv kyllingen med to gafler og tilføj det til suppen.
  • Server med en håndfuld ris, creme fraiche og fint hakkede forårsløg.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!