Schnitzel-wich

0
(0)
Antal: 4 personer

Ingredienser

Schnitzel og kroketter

  • 4 stk svinekoteletter
  • 400 g kartoffelmos fra dagen før
  • 3 æg
  • 3 dl mel
  • 3 dl panko rasp
  • 1,5 spsk salt
  • 1,5 spsk løgpulver
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk peber
  • 6 spsk smør eller stegemargarine

Tilbehør

  • 1 dl rødkål (færdiglavet på glas)
  • 4 spsk ribsgele
  • 2 dl sovs
  • 8 skiver surdejsbrød el. sandwichbrød

Sådan gør du

Brødet

  • Skær brødet i skiver på ca. 1 cm.
  • Rist skiverne i smør på en pande til de er gyldne på begge sider.

Schnitzler og kroketter

  • Paneringens-stationen gøres klar, krydderier blendes i melet, æg piskes let og panko hældes op.
  • Koteletterne bankes helt tynde og paneres i mel, æg og panko.
  • Kroketterne formes efter brødets størrelse i ca. 1 cm tykkelse og paneres i mel, æg og rasp.
  • Schnitzler og kroketter steges ved middel varme i rigeligt smør el. stegemargarine.

Tilbehør

  • Sovs og rødkål varme hver for sig

Sandwichen samles

  • På et stykke brød lægges rødkål og derefter en schnitzel.
  • Smør lidt ribsgele ovenpå og læg en kroket på.
  • Hæld sovs ovenpå og slut af med et sidste stykke brød.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!