Schnitzel-wich
Ingredienser
Schnitzel og kroketter
- 4 stk svinekoteletter
- 400 g kartoffelmos fra dagen før
- 3 æg
- 3 dl mel
- 3 dl panko rasp
- 1,5 spsk salt
- 1,5 spsk løgpulver
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1 spsk peber
- 6 spsk smør eller stegemargarine
Tilbehør
- 1 dl rødkål (færdiglavet på glas)
- 4 spsk ribsgele
- 2 dl sovs
- 8 skiver surdejsbrød el. sandwichbrød
Sådan gør du
Brødet
- Skær brødet i skiver på ca. 1 cm.
- Rist skiverne i smør på en pande til de er gyldne på begge sider.
Schnitzler og kroketter
- Paneringens-stationen gøres klar, krydderier blendes i melet, æg piskes let og panko hældes op.
- Koteletterne bankes helt tynde og paneres i mel, æg og panko.
- Kroketterne formes efter brødets størrelse i ca. 1 cm tykkelse og paneres i mel, æg og rasp.
- Schnitzler og kroketter steges ved middel varme i rigeligt smør el. stegemargarine.
Tilbehør
- Sovs og rødkål varme hver for sig