Hønsesalat

0
(0)

Ingredienser

Dressing

  • 200 g mayonnaise
  • 200 g creme fraiche 18%
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk kyllingepulver
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 tsk hvid peber
  • 1 nip sukker

Fyld

  • 350 g kogt kyllingebryst i grove tern / stykker
  • 100 g bacon stegt
  • 100 g hvide aspargessnitter
  • 1 stk æble skrællet og skåret i fine tern

Pynt

  • 1 bundt persille hakket

Sådan gør du

  • Bland alle Ingredienser for dressingen. Smag til for salt, peber og citron.
  • Bland fyldet i stil på køl i 30 minutter inden servering.
  • Drys persillen på og server på rugbrød eller i en croissant.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!