Fersken og champagne sorbet

0
(0)

Ingredienser

  • 3-5 stk modne ferskner
  • 4 dl champagne eller asti
  • 1 spsk citronsaft
  • 4 spsk glukose sirup
  • 4 dl vand
  • 1 spsk rød farve el. grenadine

Sådan gør du

  • Champagnen koges i 4 minutter for at komme af med det meste af alkoholen – lad den køle af inden næste skridt.
  • Skær stenen ud af fersknerne og kom kødet i en blender.
  • Blend fersknerne til en ensformig masse og kør den gennem en si ned i en røreskål
  • Tilsæt champagne, glukosesirup, vand og citronsaft.
  • Smag til for sukker og syre.
  • Hvis du gerne vil have mere farve kan du bruge rød frugtfarve eller grenadine til at pifte den lidt op.
  • Kør massen på ismaskinen og stil den på frost i et par dage til den har sat sig.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!