Carolina Reaper hot sauce
Ingredienser
- 4 stk Guajillo chili tørret
- 2 stk Ancho chili tørret
- 4 stk Carolina Reaper friske
- 1 hel hvidløg
- 1 stk salatløg
- 1 spsk sukker
- 2 tsk salt
- 2 spsk Æblecider eddike
Sådan gør du
- Skær chili fri for stilk, frø og frøstand.
- De tørrede chili lægges i en skål og overhældes med kogende vand. Lad dem trække i 30 minutter.
- Skær toppen af hvidløget og del løget i 2. Carolina Reaper, løg og hvidlæg lægges i et ildfast fad. Stil fadet i ovnen ved 180g i 15. minutter.
- Efter 15 minutter tages Carolina Reaper op af fadet og stilles til side. Kom løg og hvidløg tilbage i ovnen i 15 minutter mere.
- Når de tørrede chili er opblødt og fadet er ude af ovnen, hældes alle ingredienserne i en blender med 2-3 dl. vand fra skålen.
- Blend i 1-2 minutter og tilføj mere vand fra skålen hvis saucen er for tyk.
- Si saucen gennem en fin si og hæld den på en ren flaske.