Carolina Reaper hot sauce

0
(0)
Antal: 1 flaske

Ingredienser

  • 4 stk Guajillo chili tørret
  • 2 stk Ancho chili tørret
  • 4 stk Carolina Reaper friske
  • 1 hel hvidløg
  • 1 stk salatløg
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 2 spsk Æblecider eddike

Sådan gør du

  • Skær chili fri for stilk, frø og frøstand.
  • De tørrede chili lægges i en skål og overhældes med kogende vand. Lad dem trække i 30 minutter.
  • Skær toppen af hvidløget og del løget i 2. Carolina Reaper, løg og hvidlæg lægges i et ildfast fad. Stil fadet i ovnen ved 180g i 15. minutter.
  • Efter 15 minutter tages Carolina Reaper op af fadet og stilles til side. Kom løg og hvidløg tilbage i ovnen i 15 minutter mere.
  • Når de tørrede chili er opblødt og fadet er ude af ovnen, hældes alle ingredienserne i en blender med 2-3 dl. vand fra skålen.
  • Blend i 1-2 minutter og tilføj mere vand fra skålen hvis saucen er for tyk.
  • Si saucen gennem en fin si og hæld den på en ren flaske.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!