Carne asada tacos
Ingredienser
Carne asada
- 3 fed hvidløg knust
- 1 bundt frisk koriander fint hakket
- 1 spsk limeskal
- 1 spsk limesaft
- 1 dl olie neutral
- 1 spsk spidskommen
- 2 spsk brun farin
- 1 spsk soja
- 1 nip peber
- 800 g flanksteak
Avokado creme
- 2 stk avokado modne
- 2 spsk creme fraiche 9%
- 1 spsk salsa
- 1 fed hvidløg knust
- salt og peber
Servering
- 1 stk salatløg
- 1 stk lime i både
- 8-10 stk små bløde taco
Sådan gør du
Avokado creme
- Ingredienserne blandes og køres på en blender til en lind masse. Stil det på køl indtil servering.
Carne asada
- Ingredienserne blandes og masseres ind i 1-2 hele flaksteaks. Kødet marinere på køl i minimum 2 timer.
- 45 minutter inden servering tages kødet ud af køleskabet for at temperere inden stegning.
- Gril kødet ved høj varme. husk at pensel grillen med olie inden kødet lægges på. Pas på sukkeret i marinaden ikke branker. Kødet skal kun steges medium-rare.
- Lad kødet hvile i 5 -10 minutter inden det skæres på tværs af fibrene og igen til små stykker.
Servering
- Varm de bløde tacos i ovnen under stanniol.
- Løget hakkes fint og stilles frem sammen med lime-både, creme fraiche, varme tacos, salsa og avokado creme.
- Smør avokado creme i bunden af en taco og kom derefter kød ovenpå. pynt med det ønskede tilbehør.