Carne asada tacos

0
(0)

Ingredienser

Carne asada

  • 3 fed hvidløg knust
  • 1 bundt frisk koriander fint hakket
  • 1 spsk limeskal
  • 1 spsk limesaft
  • 1 dl olie neutral
  • 1 spsk spidskommen
  • 2 spsk brun farin
  • 1 spsk soja
  • 1 nip peber
  • 800 g flanksteak

Avokado creme

  • 2 stk avokado modne
  • 2 spsk creme fraiche 9%
  • 1 spsk salsa
  • 1 fed hvidløg knust
  • salt og peber

Servering

  • 1 stk salatløg
  • 1 stk lime i både
  • 8-10 stk små bløde taco

Sådan gør du

Avokado creme

  • Ingredienserne blandes og køres på en blender til en lind masse. Stil det på køl indtil servering.

Carne asada

  • Ingredienserne blandes og masseres ind i 1-2 hele flaksteaks. Kødet marinere på køl i minimum 2 timer.
  • 45 minutter inden servering tages kødet ud af køleskabet for at temperere inden stegning.
  • Gril kødet ved høj varme. husk at pensel grillen med olie inden kødet lægges på. Pas på sukkeret i marinaden ikke branker. Kødet skal kun steges medium-rare.
  • Lad kødet hvile i 5 -10 minutter inden det skæres på tværs af fibrene og igen til små stykker.

Servering

  • Varm de bløde tacos i ovnen under stanniol.
  • Løget hakkes fint og stilles frem sammen med lime-både, creme fraiche, varme tacos, salsa og avokado creme.
  • Smør avokado creme i bunden af en taco og kom derefter kød ovenpå. pynt med det ønskede tilbehør.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!