Bearnaise sous vide sifon

0
(0)
Antal: 4 personer
Tilberedelsestid: 1 time

Udstyr

  • Sous vide
  • Sifon
  • 2 lattergas patron

Ingredienser

  • 4 stk æggeblommer
  • 250 g smør Lurpak
  • 1 stk skalotteløg fint hakket
  • 4 spsk Æblecider eddike
  • 1 bundt estragon frisk

Sådan gør du

  • Smøret smeltes i en lille gryde over svag varme. Hæld smør op i sifonen og smid vallen ud.
  • Løg steges gennemsigtige i den lille gryde over middel varme.
  • Estragon opdeles med pæne blade i én bunke og stilk samt beskadigede blade i den anden.
  • Bunken med stilke kommes i den lille gryde sammen med æblecider eddike, salt og peber.
  • Reducer essensen til ca. halvdelen og si den op i sifonen.
  • Hvis du bruger hele æggeblommer så prik dem i stykker og tilføj til sifonen.
  • Luk sifonen og tryksæt den med to patroner lattergas. Omryst grundigt.
  • Læg den i sous vide ved 60 grader i 30 minutter.
  • Hak estragonblade fint.
  • Ryst sifon igen inden saucen skydes ud i en lun skål. Drys den friske estragon over og server.

Kunne du lide opskriften?

Bedømmelse: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen har stemt endnu. Du kan blive den første!